MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL YANG BEST SELLER !

PELBAGAI MANFAAT MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG) .  


Psst ... Saya nak kongsi satu rahsia kulit flawless. OFHG ni berfungsi mcm moisturizer, tetapi bertindak macam kita makan supplement untuk extra care. 

Sama konsepnya, kalau yang jenis tak suka pakai moisturizer, boleh pakai OFHG ni je. Tapi kalau saya, lebih suka pakai kedua-duanya tau sebab nakkan kesan yang ketara . 

Kulit kita ni dah terdedah dengan UVA waktu kerja, so OFGH sangat penting tau. Sebagai protection dan rahsia kulit nampak naturally glowing/sihat! .


Jom kita tengok apa agaknya kegunaan & manfaat OFHG ni kepada kulit kita ...

• Texture yang ringan : Struktur gel yg ringan, lembut dan cepat meresap ke dalam kulit kita.

• Pelembap : Melembabkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak dan kekal lembap sepanjang hari.

• Mengawal minyak : 
Boleh digunakan untuk kurangkan penghasilan minyak dekat muka kita setiap hari.

• Asas Makeup : Also can use as makeup base ye supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.

• Meredakan selar matahari : As a cooling gel lepas seharian kita berjemur dibawah sinar matahari sebab OFHG ni sejuk!

 • Kulit Sensitif : Meredakan radang iaitu kulit yg timbul ruam atau jerawat pasir dan kulit kering kemerahan.

• Merawat sel-sel kulit : Membantu mempercepatkan pertumbuhan sel kulit yang baru.

• Kulit Breakout : Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi mercury & hydroquinone (peeling product) .

Saya adalah Beauty Consultant berdaftar (ID: 140058 MY) anda juga tau! So, boleh directly wasap Azieera MK 018-207 3118 for FREE consultation and fast respons! 


Sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cerita Terkini

KELI MASAK SAMBAL MUDAH DAN RINGKAS

Assalamualaikum. Salam Ramadhan Al-Mubarak!  Hari ni saya nak share sikit makanan kegemaran saya semasa iftar . Kalau tak ada lauk ...